You, the petitioner
Artworks 000091371170 94ge49 t500x500

Fryslân onafhankelijk

7 signatures

Friesland moet zich afscheiden van Nederland en de EU. Friesland heeft een eigen volk met een eigen geschiedenis, cultuur en taal. Friezen worden gezien als onderdanen en worden niet gerespecteerd door het Nederlandse volk. Nu de onzekerheid aanbreekt binnen de EU na het vertrek van de Britten is het tijd.

Petition

We

Friezen of Nederlanders die vinden dat Friesland makkelijk alleen kan.

 

observe

Friesland was vroeger onafhankelijk en was groots, dit is allemaal van het Friese volk afgenomen. Nu worden we gezien als onderdanen en boeren, onze taal, cultuur en geschiedenis wordt niet gerespecteerd. Voor de Friezen is het tijd om op eigen houtje verder te gaan.

 

and request

Wij, het Friese volk verzoeken dat de Friese provincie een soevereine staat wordt en niet langer bij Nederland hoort. Wij hebben hier recht op want ons land was door oorlogen bij Nederland gaan horen. Friezen verschillen teveel van de Nederlanders om het hetzelfde volk te noemen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-25 
Lead petitioner:
Anoniem 
Website:

History

Signatures